VI TILBYDER

MASKINFABRIKKEN TIL ALLE DINE BEHOV...

Når du handler med Nørhs Maskinfabrik, forsikrer du dig selv for at du modtager dine produkter i øjeste kvalitet og præcision. Vi specialiserer os I CNC drejning og CNC fræsning, men vi har fleksibilitet og innovation i baglommen, og har massere af andre muligheder til dig.

CNC DREJNING

Her hos Nørhs Maskinfabrik tilbyder vil selvfølgelig CNC Drejning, og har flere års erfaring bag os, så vi kan garantere at du får dit produkt lige som du vil have det!

CNC FRÆSNING

Selvfølgelig tilbyder vi den bedste service og kvalitet når det kommer til CNC fræsning, og kan ligesom CNC drejning garantere at du får dit produkt præcist som du ønsker!

OG MEGET, MEGET MERE

Vi tilbyder også andre service og produkter, såsom svejsning og smedearbejde, for ikke at nævne de mange andre typer arbejde vi har gemt til dig – nedenunder kan du se en liste over ting vi førhen har arbejdet med, er det noget for dig, så giv os et kald! Finder du ikke det du leder efter her, kan det altid betale sig at sende os en mail, da vi sikkert har et super tilbud til dig med unikke løsninger.
Uanset dine behov og produkter, garanterer vi lager og pakning direkte til slutbruger.
KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD
Du er altid velkommen til at give os et kald, eller sende os en mail ved at bruge nedenstående formular, for at få et uforpligtende godt tilbud.
da_DKDanish