MASKINPARK

MASKINFABRIKKEN TIL ALT RELEVANT...

Hos Nørhs Maskinfabrik har vi massere forskellige maskiner i vores maskinpark, så uanset hvad behov du har, kan vi løse det. Herunder kan du finde vores store samling af drejebænke og fræsemaskiner, samt hvad vi ellers har at tilbyde – ser du ikke det, som du har behov for, så giv os endeligt et kald, det kan være vi har det alligevel!

DREJEBÆNKE

Her hos Nørhs Maskinfabrik tilbyder vil selvfølgelig CNC Drejning, og har flere års erfaring bag os, så vi kan garantere at du får dit produkt lige som du vil have det!

FRÆSEMASKINER

Selvfølgelig tilbyder vi den bedste service og kvalitet når det kommer til CNC fræsning, og kan ligesom CNC drejning garantere at du får dit produkt præcist som du ønsker!

VI HAR OGSÅ DISSE

Ud over drejebænke og fræsemaskiner, har vi også et par andre maskiner i vores maskinpark, som måske finder sig vej hen til hvad ud har brug for. Vi gør vores bedste for at holde disse lister opdateret, men er du I tvivl kan du altid kontakte os!
KASTO SAV
Ø530mm
JAKOBSEN PLANSLIBER
250x600mm
KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD
Du er altid velkommen til at give os et kald, eller sende os en mail ved at bruge nedenstående formular, for at få et uforpligtende godt tilbud.
da_DKDanish