OM OS

VI ER NØRHS MASKINFABRIK...

Nørhs Maskinfabrik er en dynamisk og moderne maskinfabrik, som i 1988 blev stiftet af Mikael Nøhr.

Mikael startede sin virksomhed i en gammel lade tilbage i 1988, ved siden af sit job som værktøjsmager i København. Med over 30 års erfaring i dag,
sammenkoblet med ny CNC teknologi, gør at vi i dag kan tilbyde, fremstille og producere i metaller og plast på vores fabrik.

Nøhrs Maskinfabrik er ordreproducerende underleverandør til producenter og brugere af maskinkomponenter I Danmark og udlandet. Der fremstilles
primært maskinkomponenter I serier fra enkeltstyl til større serier.

Når det kommer til konstruktion og prototype fremstilling, er Nøhrs Maskinfabrik med dig så længe du ønsker, og vi indgår gerne i tæt samarbejde efter
kundes behov.

Alt dette betyder, at vi servicerer vores kunder på lige fra start til slut; lige indtil dit produkt er leveret og monteret, såfremt det ønskes.

Ofte bliver leverancer efter endt produktion og overfladebehandling pakket og sendt i forsvarlig emballage direkte til slutbruger i hele verden.

OPKØB AF ELVERS-HANSEN MASKINFABRIK

Er du tidligere forhandler hos Elvers-Hansen Maskinfabrik, kan du roligt regne med at få endnu bedre kvalitet og service hos Nørhs Maskinfabrik, da vi har opkøbt virksomheden, og sammensat den med vores eksisterende udvalg – så vi kan tilbyde dig langt flere muligheder!

Med disse nye muligheder, er vi langt mere fleksible end nogensinde, med flere muligheder end du havde hos os før, eller hos Elvers-Hansen Maskinfabrik. Du kan finde os på Peter L. Jensensvej 2, 4840 Nørre Alslev.

Turen kan måske være lidt lang, og det forstår vi godt, derfor har vi måske mulighed for at stoppe forbi dig I stedet, da der er mange daglige ture mod kunder i nord, øst og vest. Du er også altid velkommen til at ringe til os, eller sende os en mail!
KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD
Du er altid velkommen til at give os et kald, eller sende os en mail ved at bruge nedenstående formular, for at få et uforpligtende godt tilbud.
da_DKDanish