Nøhrs Maskinfabrik i Nørre Alslev er fusioneret med Elvers-Hansen Maskinfabrik i Gadstrup/Logoer.png
Alle aktiviteter hos Elvers-Hansen Maskinfabrik er fusioneret med Nøhrs Maskinfabrik ved Mikael Nøhr, som glæder sig til at kunne udvide sine aktiviteter samt tilføje 5 gode nye medarbejdere til sine i forvejen yderst kompetente medarbejdere i Nørre Alslev, så den samlede medarbejderstab kommer op på 10 mand.

Sammen kommer vi til at råde over en langt større, bedre og mere fleksibel maskinpark, som der ikke tidligere har været adgang til hos Elvers-Hansen Maskinfabrik.

De to fabrikker vil forsætte under hver deres navn og aktiviteter. I løbet af de næste 3-6 måneder bliver de to virksomheder flyttet sammen under et tag i Nørre Alslev for at få den fulde effekt af fusionen.

Nøhrs Maskinfabrik ligger tæt på motorvejen, lige ved afkørsel 43 som er den første efter Farøbroen
på adressen Peter L. Jensensvej 2 4840 Nørre Alslev.

I tænker sikkert som det første, på den store afstand…… Der er dagligt ture mod kunder i nord, øst og vest og vi kommer MEGET gerne forbi, lige så tit som det er nødvendigt for at opretholde et højt serviceniveau. Vi har aftaler med danske fragtmænd og TNT som vi bruger når vi sender emner rundt til steder i Europa og resten af verden

Vi håber selvfølgelig i også vil komme på besøg i den nye virksomhed på Falster.

Med venlig hilsen

/MichaelPortraet.jpg  
   
Mikael Nøhr
Tlf. 22 34 54 00
Mail: mn@nmfabrik.dk
Web: www.nmfabrik.dk

 

Nøhrs Maskinfabrik ApS | Peter L. Jensensvej 2 | 4840 Nørre Alslev | Tlf: 54 43 54 00